LELYSTAD - Wethouder economische zaken, Janneke Sparreboom, heeft een bezoek gebracht aan de 3000 m2 grote showroom van Total Home Concept die volop inspiratie biedt voor woonideeën op het gebied van keukens, sanitair, vloeren en wandafwerking. Het bezoek past in de reeks werkbezoeken van de wethouder aan Lelystadse ondernemingen.

Made in Lelystad
Van elk bezoek wordt verslag gedaan in de FlevoPost onder de noemer ‘Made in Lelystad’. Zo maakt niet alleen de wethouder, maar ook de inwoner van Lelystad en lezer van het huis-aan-huisblad kennis met bedrijven die Lelystad als vestigingsplaats en uitvalsbasis voor hun bedrijfsactiviteiten hebben gekozen. Alle bedrijfsbezoeken samen geven een goed beeld van het rijk geschakeerde en ondernemende bedrijfsleven in Lelystad. De serie loopt al vanaf 2016.

Total Home
Total Home is gevestigd aan de Schoepenweg op industrieterrein Noordersluis. De showroom is verdeeld over 3 verdiepingen. ‘Iedere keuken is individueel en door ons samengesteld’, vertellen Ulfert-Jan Luitjens en Martine de Vries van het al sinds jaren in Lelystad gevestigde familiebedrijf. Naast keukens heeft Total Home heeft ook showrooms van sanitair en wand- en vloerafwerking. En voor nog meer inspiratie (de meubels zijn niet te koop) zijn er drie stijlkamers van VT Wonen. Genoeg reden voor een bezoek; bovendien staat de koffie klaar.

Eigen stempel
Wethouder Janneke Sparreboom drukt haar eigen stempel op elk bedrijfsbezoek en de weergave daarvan in de FlevoPost. Elke publicatie bevat een ervaren of nog te verwerken tip en/of door het bedrijf bereikte c.q. geambieerde Top. Lees hier het op 31 juli 2019 in de Flevo Post gepubliceerde verhaal