LELYSTAD - Op zaterdag 7 december 2019 –op de dag van de vrijwilliger- heeft LelystadDoet, onderdeel van Welzijn Lelystad, de inspiratieprijs uitgereikt. Chantal Kleijheeg, vrijwilligster bij Radio Lelystad, heeft uit handen van wethouder Nelly den Os, dit jaar de prijs ontvangen. Zij werd hiermee ‘overvallen’ tijdens haar eigen radioprogramma.

Dat Chantal een bezige bij is blijkt wel uit haar vele activiteiten. Ze werkt bij de Kubus, heeft een eigen bedrijf met de naam Enchanted – music & events, is dirigent van haar eigen popkoren Expression en Unlimited Sound. Ze is zelf muzikant, doet presentatieklussen én is vrijwilligster bij de radio. Met het radioprogramma wil ze kunst en cultuur een platform geven in Lelystad, de Lelystedeling informeren over wat er allemaal te doen is in Lelystad en voor verbinding maken: samen, met elkaar en voor elkaar. Daarmee inspireert zij anderen en verbindt zij lokale partijen. Over de Inspiratieprijs

De Inspiratieprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen, organisaties of zelfs mogelijk aan bedrijven, die inspirerend en/of innoverend zijn geweest voor het vrijwilligerswerk in Lelystad. LelystadDoet is het platform voor vrijwilligerswerk in Lelystad. Vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers maken onlosmakelijk deel uit van de Lelystadse samenleving. Ze zijn onmisbaar en van onschatbare waarde. Daarom vinden we het belangrijk om onze waardering voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties uit te spreken, en om andere personen ook te inspireren en aan te moedigen zich voor onze maatschappij in te zetten.Meer info: www.lelystaddoet.nl .