LELYSTAD - Tijdens de Leerwerkverkiezing in Lelystad strijden drie genomineerde talenten en drie genomineerde bedrijven voor de titel Beste Leerbedrijf van het jaar of Beste Talent van het jaar. Tot 19 oktober kunnen talenten en bedrijven worden voorgedragen. Tijdens een feestelijk diner op 23 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Uitreiking prijs Leerwerkverkiezing 2022

Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde

De combinatie leren en werken is erg belangrijk voor het behalen van een startkwalificatie om een beroepsopleiding te kunnen volgen. Dit geldt zowel voor bedrijven en werkgevers als voor leerlingen, de werknemers van de toekomst. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde. Dit kan alleen met de medewerking van (leerwerk)bedrijven.

Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en uitzonderlijke talenten, organiseert het Lelystad Akkoord de jaarlijkse Leerwerkverkiezing.

Draag een talent of bedrijf voor

Het is vanaf nu weer mogelijk om voordrachten te doen voor de Leerwerkverkiezing van 2023. Iedereen mag en kan een talent of een leerwerkbedrijf voordragen die kans maakt op de titel Beste Talent van het jaar of Beste Leerwerkbedrijf van het jaar.

Een talent of een leerwerkbedrijf voordragen kan door uiterlijk 19 oktober een bericht te sturen aan info@lelystadakkoord.nl. Op www.lelystadakkoord.nl

zijn de criteria te vinden waaraan de kandidaten moeten voldoen.

Prijsuitreiking tijdens Leerwerkdiner

Uit alle voordrachten selecteert de jury per categorie drie genomineerden. De genomineerden worden uitgenodigd voor een feestelijke avond op 23 november en maken kans op de titel "Talent van het jaar" of "Beste Leerwerkbedrijf".