LELYSTAD - Vanaf 1 mei 2022 wordt het leerlingenvervoer in Lelystad verzorgd door Van Slooten Taxi en Transport BV. Van Slooten is als beste uit het aanbestedingstraject gekomen en zal het leerlingenvervoer verzorgen tot het einde van het schooljaar 2028/2029. "Ik ben blij dat wij als gemeente een langdurig partnerschap met Van Slooten zijn aangegaan. Hiermee is de continuïteit voor de kinderen die gebruikmaken van het leerlingenvervoer voor de komende zeven jaar gewaarborgd," aldus wethouder Madelon van Noort.


Ouders schriftelijk geïnformeerd

Van Slooten verzorgt dit schooljaar ook al het leerlingenvervoer. Er verandert hierdoor voor de kinderen die gebruikmaken van het aangepast vervoer niets aan de huidige situatie. De ouders waarvan kinderen al gebruikmaken van leerlingenvervoer zijn over de definitieve gunning schriftelijk geïnformeerd.

Leerlingenvervoer aanvragen?

Wilt u volgend schooljaar gebruikmaken van leerlingenvervoer? Dan kunt u een aanvraag doen via deze website. U kunt tot uiterlijk 1 juni 2022 een aanvraag voor het volgende schooljaar doen. Als uw aanvraag na 1 juni binnenkomt, kunnen wij helaas niet garanderen dat uw kind vanaf de start van het nieuwe schooljaar vervoerd zal worden.