LELYSTAD - Op woensdag 31 juli aanstaande sluit de provincie Flevoland de N302 Larserweg af in beide richtingen tussen de Meerkoetenweg en de Vogelweg. De afsluiting duurt van 31 juli 20.00 tot 1 augustus 07.00 uur.


Verkeer tussen Lelystad en Harderwijk wordt in deze periode omgeleid via de Rietweg, Larserringweg, Dronterweg en de Oostranddreef (en vice versa). Verkeer van en naar de Anthony Fokkerweg en Eendenweg kan via het Larserpad naar de Vogelweg. Dit is richting Harderwijk. Of het industrieterrein Larserpoort richting Lelystad.

Waarom deze afsluiting?

De barrier wordt omgezet van de zuidbaan naar de noordbaan. Dit gaat sneller en veiliger tijdens een volledige wegafsluiting.

Planning werkzaamheden N302 Larserweg

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 23 augustus 2019 werkt de provincie Flevoland aan de (N302) Larserweg vanaf de brug over de Lage Vaart bij Lelystad. Bekijk de hele planning van de werkzaamheden aan de Larserweg op de projectpagina van de provincie Flevoland.

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur van de provincie via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.