LELYSTAD - Van 12 augustus 02.00 uur tot en met 15 augustus 06.00 uur werkt de provincie Flevoland aan de Larserweg rondom de op- en afritten A6 Lelystad. Hiervoor is de weg afgesloten richting Lelystad en gelden er omleidingen.

De werkzaamheden vinden plaats van industrieterrein Larserpoort tot de brug over de Lage Vaart aan de Larserweg. Hierbij is de rijbaan richting Lelystad dicht. Verkeer vanuit Harderwijk in de richting van Lelystad wordt de A6 richting Emmeloord op geleid om via A6 afrit 11 Lelystad Noord te rijden. Ook verkeer op de A6 vanuit Almere kan geen gebruik maken van afrit Lelystad en wordt doorgestuurd naar afrit Lelystad Noord. De extra reistijd bedraagt zo’n 20 minuten. Verkeer in de richting van Harderwijk (uit Lelystad en vanaf A6 Emmeloord) ondervindt geen hinder.

Kruising Larserweg - Larserplein

Tijdens deze werkzaamheden is ook de kruising Larserweg - Larserplein tijdens een aantal nachten dicht. Hierdoor zijn de KFC, MacDonalds, het casino en industrieterein Zuiderpark niet bereikbaar. Dit is tijdens de nachten van:

  • 12/13 augustus van 20.00 tot 06.00 uur
  • 13/14 augustus van 20.00 tot 06.00 uur
  • Donderdag 15 augustus van 02.00 tot 06.00 uur

    Werkzaamheden

    De N302 Larserweg is sinds 1 juli dit jaar in onderhoud. De provincie Flevoland voorziet de weg van nieuw asfalt. De werkzaamheden zijn begonnen ter hoogte van de Gooiseweg. In acht weken tijd wordt richting de bebouwde kom van Lelystad gewerkt. De werkzaamheden zijn tot op heden voorspoedig verlopen. Kijk voor de complete planning op de projectpagina van flevowegen.nl.

    Deel deze pagina op Twitter