LELYSTAD - Op woensdagmiddag 12 juni organiseert de Gemeenteraad van Lelystad voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de Kinder-Ideeënmarkt. Heb jij een leuk idee met en/of voor de kinderen van Lelystad? Tijdens deze markt kun je ons vertellen wat jouw leukste idee is, achter je eigen versierde marktkraampje, alleen of met een groep.


De Gemeenteraad stelt € 50.000,- beschikbaar voor de leukste, groenste, sportiefste, slimste en beste ideeën voor Lelystad.

Onze eerste Kinder-Ideeënmarkt in 2023 (KinderMotiemarkt) was een leuk begin en we zien uit naar nog meer steengoede ideeën van de kinderen van Lelystad in 2024. Voorbeelden? Een speelplek, buurtpicknick, sporttoernooi, iets voor een goed doel, bomen planten, samen muziek maken of...? Jij mag het bedenken.

Je idee inleveren?

We vragen je om je idee alvast in te leveren voor 28 mei 2024 via deze link. Het is handig om dat samen met een volwassene te doen. Je kunt alleen of samen met een groep(je) meedoen. Ook brengen we posters met een QR-code naar jouw school (primair onderwijs). Je kunt dus ook een idee inleveren samen met je klas!

Na je aanmelding krijg(en) je/jullie een persoonlijke uitnodiging met uitleg voor de Kinder-Ideeënmarkt.

Let op: Als je mee wilt doen, vragen we je om op woensdagmiddag 12 juni van 14.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur naar het Stadhuis te komen voor deze gezellige middag (met nog een paar verrassingen!). Volwassenen zijn welkom, maximaal 1 per jonge deelnemer of groep, want het gaat natuurlijk om de kinderen!

Gaat de gemeenteraad stemmen over jouw idee? Doe mee!