LELYSTAD - De raadsleden van Lelystad nodigen winkeliers en horeca-ondernemers uit voor een digitale bijeenkomst.

Op vrijdagmiddag 29 januari a.s. (15.00u-16.30u) organiseert de gemeenteraad een digitale bijeenkomst voor horeca-ondernemers en winkeliers. Deze groep wordt zwaar getroffen door de Corona-maatregelen en dit heeft veel impact op de ondernemers en de stad. De raadsleden willen graag weten hoe het met de Lelystadse ondernemers gaat.

Burgemeester Henry Meijdam opent de bijeenkomst om 15.00u en heet iedereen (digitaal) welkom. We verwachten rond 16.30u af te ronden.

Onderwerpen

Tijdens de bijeenkomst mag en kan alles aan bod komen. Hoe men deze tijd ervaart, de lokale maatregelen en regelingen, waar bent u tevreden over en wat kan er beter of anders? De raadsleden willen op deze directe manier contact houden met de stad en, waar mogelijk, invloed uitoefenen om de ondernemers te steunen.

Deelname is eenvoudig

De bijeenkomst is digitaal. Aanmelden kan via e-mail griffie@lelystad.nl of via een telefoontje naar raadsadviseur Bianca Noordman, tel. 06-81932595. Op vrijdag ontvangen de deelnemers een link naar de bijeenkomst; dit gaat zeer eenvoudig. Zodra u 'binnen' bent, kunt u meepraten en bent u in beeld. Raadslid Marco Boogaard zal als voorzitter de middag in goed banen leiden.

De bijeenkomst wordt tevens live uitgezonden op deze website en via het Facebook-kanaal @raadvanlelystad. Aanmelden kan tot en met woensdag 27 januari a.s..