Zeer lichte bewolking19.9 ℃

Avanti Charter in Schellinkhout

Avanti Charter Rond- en platbodem verhuur

Avanti Charter, actief in de verhuur en interieurbouw van platbodems. De, in de chartervaart opgedane ervaring, geeft ons een voorsprong. Eigenaar Michiel Mulder (1987) is afgestudeerd aan het Hout en Meubileringscollege te Amsterdam, specialisatie "scheepsinterieur bouwkunde". Samen met zijn broer Maarten (1989), afgestudeerd aan de Zeevaartschool te Den Helder als schipper/ machinist, zetten zij het bedrijf voort. Avanti Charter kenmerkt zich door specialisatie in het afbouwen van casco's van lemsteraken en het verhuren van deze schepen. Met betrekking tot alle bovengenoemde activiteiten blijft kwaliteit, flexibiliteit en service als hoogste prioriteit in het vaandel staan.

De schepen van Avanti Charter
De Allegro (2009) is door Avanti Charter zelf afgebouwd en ingetimmerd, ook alle techniek is in eigen beheer geïnstalleerd. De Allegro, 14.25 meter, is ontworpen door Blom in Hindeloopen. Het schip is gestoffeerd door Stoffeerderij Rozendal, Drachten. De rondhouten, zwaarden en het roer zijn gemaakt door Blokkenmakerij Ording, Almere. De tuigage is van Schokker, Volendam. Naast de Allegro heeft Avanti Charter ook de schepen Adagio (2001) en Andante (2004) afgebouwd en ingetimmerd, deze hebben inmiddels een nieuwe eigenaar.

Ook worden de Lemsteraak de Zeebeer, Monnickendam, en de Lemsteraak De Swarte Klyster (visserman-aak), Earnewoude, verhuurd.

Foto's van Avanti Charter

Avanti Charter image 1
Avanti Charter image 2
Avanti Charter image 3

Zoek een bedrijf in Lelystad:

Adres
Dorpsweg 66
1697 KC  Schellinkhout
Mobiel
06-13630197
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Avanti Charter. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map