Licht bewolkt18.8 ℃

Atelier le Grand in Enkhuizen

Atelier le Grand

Vanaf de Zomer 2015 is het mogelijk om mee te roeien op een van de twee zeewaardige sloepen. Er is ruimte voor -1,-2,-3 roeiers achterelkaar zittend met twee riemen, dan wel tot zes personen met elk 1 riem, zonder roerganger. De ”Spitsgatroeisloepjes” varen heel gemakkelijk en licht met aangepaste riemen voor het binnenwater gebruik.

Vaargebieden zijn: de oude stadsgrachten door de zgn. “Boerenhoek” van Enkhuizen welke rond 1590 zijn aangelegd. Uit deze periode stamt ook de brede “vestinggracht” waarbij het mogelijk is dat de twee roeisloepjes het tegen elkaar opnemen. Normaal echter, vaart men recreatief en geniet onderwijl van de natuur,de wisselende seizoenen en de monumentale stadsbebouwing.

Bijkomend voordeel is dat men tot zeer hoge leeftijd probleemloos kan roeien, -een buitenactiviteit- waarbij echt alle spieren verantwoord worden ingezet!

Mogelijkheden voor oud (studenten) roeiers, maar ook voor “Dummies”. Wij richten ons op een publiek van 35/40+ en ouder, in het kader van een verantwoord varen zonder brokkenmakerij.

Wil je/jullie, zelf dat vrije watergevoel weleens ervaren? Doe dan een aanvraag. Wij varen o.a. eind van de middag/begin van de avond.

Zoek een bedrijf in Lelystad:

Adres
Zuider Havendijk 17
1601 JA  Enkhuizen
Telefoon
0228-315712
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Atelier le Grand. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map