LELYSTAD - We kennen allemaal dat gevoel: je keert terug van een heerlijke vakantie en je relaxte humeur verdwijnt geleidelijk onder de alledaagse drukte. Het is net alsof de sneeuw smelt in de zon. Geen nood, we hebben enkele slimme manieren voor je om dat heerlijke vakantiegevoel langer vast te houden!

Transformeer je vakantiefoto's


Wie maakt er geen tonnen foto's tijdens de vakantie? Een geweldige manier om dat vakantiegevoel weer te vangen, is door creatief aan de slag te gaan met deze foto's. Ga de foto’s afdrukken of ga een fotoboek maken van je vakantie. Zo kun je, als je de zomer mist, altijd je zelfgemaakte fotoalbum erbij nemen.

Tip: de fotoboeken van Fotofabriek zijn voor de 8e keer op rij verkozen tot beste fotoboek van Nederland.

Buitenlucht doet wonderen

Gedurende onze vakanties spenderen we vaak veel meer tijd in de buitenlucht dan gewoonlijk. Eenmaal terug in Tiel, kan het zijn dat je het grootste deel van de dag binnen doorbrengt. Probeer zo vaak mogelijk even naar buiten te gaan. Bezoek de lokale evenementen die plaatsvinden in de zomermaanden, eet buiten als het weer het toelaat, en geniet van een terrasje met vrienden. Dit alles zal je vakantiegevoel zeker een boost geven!

Leef gezond


Op vakantie ontdek je vaak allerlei nieuwe en heerlijke gerechten. Bij thuiskomst val je wellicht snel terug in je gebruikelijke eetpatroon. Maak daarom gezonde keuzes in je voeding. Gebruik verse ingrediënten en experimenteer met recepten uit het land waar je op vakantie was. Dit voegt niet alleen een vleugje vakantiesfeer toe aan je dagelijks leven, maar draagt ook bij aan je algehele welzijn.

Investeer in hobby's

Tijdens de vakantie ben je vaak actief bezig met hobby's of ontdek je nieuwe interesses, zoals een goed boek lezen of lokale bezienswaardigheden verkennen. Zorg ervoor dat je deze activiteiten voortzet, ook al ben je weer thuis. Investeer tijd in je hobby's of nieuwe interesses. Dit helpt niet alleen om het vakantiegevoel vast te houden, maar het is ook een geweldige manier om te ontspannen na een drukke dag.

Plan je volgende vakantie

Een uitstekende manier om dat vakantiegevoel te blijven koesteren, is door alvast uit te kijken naar je volgende uitstapje! Dit hoeft geen langdurige of kostbare vakantie te zijn. Een korte stedentrip of weekendje weg kan al genoeg zijn om de voorpret te doen opleven.Kortom, met deze tips kan iedereen in Tiel en omgeving het vakantiegevoel een flinke verlenging geven. Maak er gebruik van en blijf nagenieten van je vakantie!