Houten balklaag verrot?
Gebruik schuimbeton al is u balklaag verrot is en gebruik vloerverwarming.

Hoe werkt het.


Isolatie schuim in kruipruimte onder je vloer balklaag vervangen in het kort
Woodstock Vloeren
neemt je al het werk uit handen bij je houten balkenvloer vervangen voor een renovatievloer met schuimbeton en vloerverwarming met daarop de nieuwe vloer. Een duurzaam, goed isolatie vloer met schuimisolatie en comfort. Wij brengen het schuim beton aan, en verzorgen het complete proces; de levering van schuim beton, het aanbrengen van de vloer verwarming ook anhydriet giet dekvloer. Wij hebben alles in huis en een snelle levertijd. Dat alles maakt dat Woodstock vloeren het juiste bedrijf is voor het vervangen van je houten balkenvloer, isoleren met schuimbeton, duurzaam en voordelig!

Houten balklaag verrot
Houten balklaag verrot wat nu te doen?

  1. Haal de oude vloer er uit
  2. breng plastic aan
  3. spuit schuimbeton er in
  4. leg vloerverwarming
  5. leg een dekvloer
  6. is anhydriet te zwaar neem een magnesietvloer

Vloer renoveren
Door intensief gebruik kan een vloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Het behandelen van uw versleten vloer met diverse technieken en zorgen ervoor dat uw vloer weer jaren mee kan.


Technieken
De toegepaste technieken bestaan onder andere uit schuimbeton. Afhankelijk van de staat van de vloer kan er daarna ook nog eenvoudig een coating worden aangebracht die uw betonvloer weer helemaal als nieuw maakt. Hierdoor kan u nog jaren van vloer genieten en dit tegen veel lagere kosten ten opzichte van een nieuwe betonvloer.

Een nieuwe betonvloer
Een nieuwe betonvloer kan ook natuurlijk, maar dit kost een stuk meer geld en tijd, tevens is vaak niet nodig. Het is veel effectiever om de oude betonvloer te behandelen en geschikt te maken voor de door u gevraagde toepassing. En een stuk goedkoper dan de betonvloer helemaal laten vervangen.

Betonvloer weer als nieuw
Met onze methode knappen we de betonvloer op met meerdere mechanische bewerkingen. Of uw betonvloer beschadigd, uitgesleten, vervuild of simpelweg niet mooi meer is: het maakt ons niet uit! Wij maken uw oude betonvloer weer als nieuw. Dat betekent dat de oude vloer niet alleen visueel voldoet aan uw verwachtingen, maar ook technisch geschikt is voor de door u beoogde nieuwe toepassing.Ook bij zwaar industrieel vervuilde vloeren is de toegepaste techniek zeer effectief! Vloeren tot wel 25 jaar oud worden zo weer een vlakke, gladde en optimaal bruikbare betonvloer.


Waarom kiezen voor vloerverwarming?
Een groot voordeel van vloerverwarming is de lage energiekost. Zo is het mogelijk om een aangename kamertemperatuur in stand te houden zonder hoge stookkosten.

Het systeem werkt op een lage watertemperatuur van zo'n 35°C. Verwarmen op een lage watertemperatuur vergt dan ook veel minder energie dan radiatoren of convectoren, die een hogere watertemperatuur vereisen.