Op zoek naar een duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoning in Lelystad? Ga dan kijken in De Notentuin in de Warande. De stad is hier vlakbij, maar vooral de natuur springt in het oog. Hier kom je thuis aan het water van de Torenvalktocht en tussen het Elzenpark en het toekomstige Esdoornpark. Je zou er maar wonen.


Volop keus

In De Notentuin heb je volop keuze. Kijkend naar de huidige woningmarkt is gekozen voor een mix van verschillende typen woningen. Er komen rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en royale vrijstaande villa’s. De 36 woningen van fase 1 en 16 woningen in fase 2a zijn inmiddels in verkoop. Het complete aanbod is te bekijken op de projectwebsite www.denotentuin.nl.

Lekker centraal

In De Notentuin woon je overal vlakbij. Voor je dagelijkse boodschappen fiets je naar de supermarkt of bakker. Scholen, kinderopvang en sportgelegenheden vind je overal. Om fijn te wonen hoef je Lelystad niet uit. Wil je dat wel? Vanuit De Notentuin rijd je via de A6 zo richting Amsterdam, Utrecht of Zwolle. Ga je liever met het OV? Ook het treinstation ligt op fietsafstand. Waar je ook naartoe gaat, Lelystad is de ideale uitvalsbasis om te wonen.

Start bouw vóór de zomer

De verkoop van de woningen in de eerste twee fase van De Notentuin gaat voorspoedig. En nu de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kan gestart worden met de bouw van de eerste woningen in fase 1. Die start bouw staat nu gepland voor mei/juni 2024. Naar verwachting worden de eerste woningen al opgeleverd in de zomer van 2025.

Kleinschalig en dorps

De Notentuin ademt een kleinschalige, dorpse sfeer. De bebouwing heeft een eigentijdse, landelijke architectuurstijl van hoge kwaliteit en de woningen zijn uitermate duurzaam en energiezuinig. Ben je op zoek naar een lekker ruim familiehuis in Lelystad? In het groen met de stad vlakbij? Dan moet je zeker kennismaken met De Notentuin. Hier wil iedereen wel wonen.