Lelystad - Op zaterdag 17 februari werd een pizzabezorger beroofd van zijn bestelling. De politie zoekt getuigen.

Rond 22.00 uur arriveerde een pizzabezorger bij de Kempenaar om een bestelling af te geven. Op het moment dat de man van zijn brommer afstapte kwamen er twee mannen op hem af. Eén van beval de bezorger zijn spullen af te geven. De ander pakte de thermotas met de bestelling uit de koffer van de brommer. De verdachten gingen ervandoor en het slachtoffer haastte zich terug naar de pizzeria, waar de politie werd gewaarschuwd.

Signalementen

De verdachte die de bestelling uit de brommer haalde is een man van ongeveer 1,85 meter met een gespierde bouw. Hij droeg een donkere jas en een grijze spijkerbroek. Verder had hij zwarte dunne handschoenen aan en een panty over zijn hoofd. Hij sprak accentloos Nederlands.

De tweede verdachte is een man met een normaal postuur  van ongeveer 1,85 meter lang. Hij droeg een zwarte jas en een panty over zijn hoofd.

Iets gezien?

Bent u getuige geweest of weet u wie het gedaan heeft, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of door gebruik te maken van onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.