LELYSTAD - Bij een ruzie op de Zwartezeestraat is woensdagavond 10 januari een 60-jarige man om het leven gekomen. De recherche doet onderzoek naar de toedracht van de ruzie en de oorzaak van zijn overlijden. Daarbij roepen ze getuigen op zich te melden en hun informatie met de politie te delen.

Rond 19.00 uur reageerden agenten op een melding van ruzie op straat. Ter plaatse troffen ze op straat een man aan die buiten bewustzijn op de grond lag. Direct werd een reanimatie gestart en het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Pogingen om hem te redden mochten niet meer baten. Na onderzoek is een 43-jarige man aangehouden, hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de ruzie die avond. De recherche heeft het onderzoek in behandeling en voert op dit moment een buurtonderzoek uit.

Uw tip!
Bent u getuige geweest van de ruzie of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Geef uw informatie dan door via 0900-8844. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.