LELYSTAD- De supermarkt aan de Kempenaar in Lelystad is donderdagavond 9 mei overvallen door twee jongemannen. De recherche doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Die avond rond 20.45 uur komen de twee overvallers in donkere kleding met sportschoenen aan de supermarkt aan de Kempenaar binnen. Ze bedreigen het personeel met een mogelijk vuurwapen en gaan er nog geen minuut later rennend met nog onbekende buit vandoor richting het Karveel. Politieagenten zochten onder meer met een helikopter en een speurhond naar de verdachten. Ondanks deze zoekactie werden de verdachten niet aangehouden.

Signalement daders

Dader 1; Jongen met een slank postuur, ongeveer 1.80 á 1.90 meter lang, hij droeg een zwart vest met op de capuchon een kleine blauw/paarse opdruk.

Dader 2; Jongen met een normaal postuur, hij is kleiner dan dader 1, ongeveer 1.70 meter. Ook hij had een zwart vest met capuchon aan. Beiden droegen gympen aan.

De recherche doet onderzoek en vraagt:

  • Heeft u de overvallers ergens op hun vlucht gezien, al dan niet met een voertuig?
  • Heeft u in de omgeving van de supermarkt vóór de overval iets verdachts gezien dat misschien iets met deze zaak te maken heeft?
  • Weet u misschien wie er achter deze overval zitten?

Twijfel dan niet, maar bel de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Of stuur het onderstaande tipformulier in.