LELYSTAD - We zoeken getuigen en camerabeelden van een schietincident dat woensdagavond 9 maart rond 20.50 uur plaatsvond bij een bushalte voor het NS Station in Lelystad.

Wat is er gebeurd?

Woensdagavond 9 maart rond 20.50 uur kwam er een melding binnen dat er zou zijn geschoten in de omgeving van het NS Station in Lelystad. Toen politiemensen ter plaatse kwamen, vonden ze lege hulzen en verse bloedsporen, maar ze troffen geen slachtoffer aan.

Getuigen vertelden een groep mensen te hebben gezien en zagen dat er een conflict binnen die groep ontstond. Daarna zou er zijn geschoten.

Een uur later belde er een vrouw met de mededeling dat haar zoon met een schotwond was thuisgekomen. Politiemensen troffen in de woning van de vrouw een 22-jarige man aan die gewond was aan zijn hand. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling en hij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij.

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden
Was je gisteravond rond 20.45 uur in de omgeving van het NS station in Lelystad en was je getuige van het conflict, weet je wie betrokken zijn geweest bij dit conflict, of heb je misschien camerabeelden? Neem dan contact met ons op.

Dat kan via
het tipformulier
telefonisch (0900 8844)
of anoniem via 0800 – 7000 (meldmisdaadanoniem.nl)